SÜPER LİG

Ersun Yanal işi sıkı tutuyor

Fenerbahçe'de taraftarlar şampiyonluk havasına girerken, teknik direktör Ersun Yanal işi sıkı tutuyor.

Ersun Yanal işi sıkı tutuyor
Fenerbahçe'de taraftarlar şampiyonluk havasına girerken, teknik direktör Ersun Yanal işi sıkı tutuyor.

Bitime yalnızca 8 hafta kaldı ve Fenerbahçe mutlu sona en yakın takım olarak öne çıkıyor. Taraftarlar şampiyonluk havasına girerken, teknik direktör Ersun Yanal işi sıkı tutuyor. Futbolcularını her fırsatta uyaran başarılı hoca, öğrencilerinin ciddiyeti kaybetmesine izin vermiyor. Matematiksel olarak kesinleşmeden futbolcularına şampiyonluk kelimesini yasaklayan Yanal, “Kamuoyunda şampiyon ilan edilmiş olabiliriz ama çok kritik maçlara çıkacağız. Rakiplerimiz bizi yenmek için vargüçleriyle mücadele edecekler. Bu yüzden dikkatli olacağız” dedi.

28. haftada Arena’da oynanacak Galatasaray derbisiyle ilgili yorum yapılmasını da istemeyen Ersun Yanal Fanatik Gazetesi'ne yaptığı açıklamada “Önce pazartesi günü (yarın) oynayacağımız Bursaspor maçına konsantre olun. Yalnızca bu karşılaşmadan alacağınız 3 puanı düşünün. Derbiyle ilgili kesinlikle konuşmayın” ifadelerini kullandı.

Yıldızlara net konuştu

Ersun Yanal son olarak ceza sınırındaki oyuncularıyla konuştu. Yanal; Mehmet Topal, Egemen, Emenike, Kuyt ve Gökhan’ın, Galatasaray maçı öncesi oynanacak Bursaspor karşılaşmasında karta sebep olacak sert müdahalelerden ve hakemle diyaloglardan uzak durmaları yönünde ikaz etti.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER