SÜPER LİG

Ersun Yanal Caner'i neden oyundan aldı?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Erciyesspor galibiyeti ve Caner'i oyundan alması ile ilgili konuştu..

Ersun Yanal Caner'i neden oyundan aldı?
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Erciyesspor galibiyeti ve Caner'i oyundan alması ile ilgili konuştu..

SON DAKİKAYA BIRAKMAMALIYIZ
"Zor maç olcağını tahmin ediyorduk. Erken gol, oyunun kontrol elimizdeyken ve üstün oynamamıza rağmen üretkenlikte ve sonucu almakta sorun yaşadık. Oyuncuların sonuna kadar istemesi, oyun disiplininden kopmaması, formata bağlı kalarak disiplinli götürmesi bizim için iyi sonuç oldu. Daha çok gol atmalı, pozisyon üretmeli, son dakikaya bırakmamalıyız.

ALKIŞLANACAK GOL YEDİK!
Deplasmanda yüksek tempoda oynayan takım olduk. Fenerbahçe taraftarının arzu ettiği takım mı hayır ama yukarı çekmeye çalışlıyoruz. Futbol adına alkışlanacak gol yedik, şapka çıkarılacak goldü ama demorelize olmadık. Bundan sonra daha rahat skorlar alacağımızı söyleyebilirim. Bir taraftan unutmamız gereken bir şey var ki; takımların taktik bağımlılığı yüksek. Çok iyi savunma yapan takımla karşı karşıyaydık, iyi çalışmışlar.

CANER'İ 16 YAŞINDAN BERİ TANIRIM
Caner'i 16 yaşından beri tanıyorum. Benim görevim bu işi yapmak. Oyuncuyu sahada tutmak veya oyundan almak. Orada onu uygun gördüm, görevimi yaptığımı düşünüyorum."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER