FENERBAHÇE

Ersun Yanal aradığı forveti Genk'te buldu

Spor Toto Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Fenerbahçe, önümüzdeki sezon da aynı performansı göstermemek adına yeni transferler arıyor.

Ersun Yanal aradığı forveti Genk'te buldu - Sayfa 1

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasına girilirken 28 puanla 14. sırada bulunan Fenerbahçe'de, önümüzdeki sezon için transfer çalışmaları başladı. Bu sezon Damien Comolli'nin aracı olduğu transferlerin verimli olmamasından dolayı birçok futbolcusuyla yollarını ayıracak olan Ersun Yanal, forvette aradığı ismi buldu.

Ersun Yanal aradığı forveti Genk'te buldu - Sayfa 2

Şampiyonluk iddiası bulunmayan ve ligi en iyi pozisyonda bitirmek isteyen Fenerbahçe'de önümüzdeki sezon transferi düşünülen isim, 26 yaşındaki Samatta. Ersun Yanal'ın ısrarla üzerinde durduğu genç yıldızın, Slimani, Frey ve Soldado'nun ardından takıma ilaç gibi gelmesi bekleniyor.

Ersun Yanal aradığı forveti Genk'te buldu - Sayfa 3

Genk forması giyen oyuncuyu kaçırmak istemeyen Yanal, Damien Comolli'yi geçtiğimiz günlerde futbolcunun menajeriyle görüştürdüğü öğrenildi.

Ersun Yanal aradığı forveti Genk'te buldu - Sayfa 4

Gelecek sezon için iddalı konuşan Ersun Yanal, takımdan birçok ismi göndererek kadroda üst düzey yenilikler yapmayı planlıyor. Sezon başında yapılan transferlerin gereksiz olduğunu düşünen Yanal'ın, forvet hattında ise Slimani ve Frey ile yollarını ayırması bekleniyor.