TRABZONSPOR

Ersun Yanal 8 futbolcunun biletini kesti

Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın teknik direktörlüğe getirilmesinin ardından gelecek sezon takımda kimlerin olup olmayacağı konusu büyük oranda netlik kazandı.

Ersun Yanal 8 futbolcunun biletini kesti

Trabzonspor ile üçüncü kez anlaşmaya varan Ersun Yanal, büyük bir temizlik harekatına başlayarak 8 ismin gönderilmesini istedi.

Trabzonspor'da gelecek sezon takımda kimlerin olup olmayacağı konusu büyük oranda netlik kazandı. Tecrübeli teknik adamın Sefa Yılmaz, Özer Hurmacı, Oscar Cardozo, Mustafa Yumlu, Douglas, Marko Marin, Fatih Atik ve Salih Dursun ile çalışmak istemediği iddia edildi.

Bordo-mavili yönetim Douglas'ın satışı için Sporting Lizbon ile anlaşmaya varırken, sözleşmeleri sona eren Fatih ve Marin'in yanı sıra Salih Dursun ve Mustafa Yumlu ile de yeni sözleşme imzalanması beklenmiyor.

ÖZER SEFA VE CARDOZO DA YOLLANACAK

Karadeniz ekibinde geride kalan sezonda performansları tartışılan ve kulüple icralık olan Özer Hurmacı ve Sefa Yılmaz ile ilgili olarak da tekliflerin değerlendirileceği öğrenildi.

Ersun Yanal imzayı atmadan mesajı verdi


Gelecek sezonki bütçenin oldukça düşük seviyede tutulacak olması nedeniyle yılda 2 milyon 500 bin euro kazanan Cardozo da kulüp çıkarları doğrultusunda satılacak. Bu arada devre arasında pilot takımdan kiralanan Akakpo'nun ise takımda tutulması bekleniyor.

Yorumlar
TREND HABERLER