FENERBAHÇE

Ersan ve Fernandao saç baş yoldurdu!

Beşiktaş ve Fenerbahçe Avrupa'da geceyi bir puanla kapatırken Ersan ve Fernandao'nun kaçırdığı goller geceye damgasını vurdu.

Ersan ve Fernandao saç baş yoldurdu!

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Lokomotiv Moskova ile 1-1, Fenerbahçe de Ajax ile 0-0 berabere kalırken Ersan Gülüm ve Fernandao'nun son dakikalarda kaçırdığı goller adeta saç baş yoldurdu.

ERSAN ÇILDIRTTI

Beşiktaş, Lokomotiv Moskova maçının uzatma dakikalarında Necip Uysal kafayla al da at dercesine bir pas çıkardı. Müsait pozisyondaki Ersan Gülüm altı pastan topu kaleciye nişanladı. Tribünlerde ve ekran başında yer alan siyah-beyazlı taraftarlar kaçan golün ardından çılgına döndü.

FERNANDAO KAÇIRDI PEREIRA ÇÖKTÜ

Ajax, Fenerbahçe karşılaşmasının 82.dakikasında sağdan gelen topta Alper Potuk, meşin yuvarlağı iyi kontrol edemedi. Bu top Fernandao'nun önüne düştü ancak Brezilyalı iyi vuramadı. Fernandao arka direkte bomboş pozisyonda kötü bir vuruşla topu auta gönderdi. Bu pozisyonun ardından Pereira çöktü kaldı.

Fernandao

HAKEM BAYRAK KALDIRMADI

Kaçan goldeki en önemli ayrıntı ise Fernandao'nun ofsaytta olmasına rağmen yan hakemin bayrak kaldırmaması. Pozisyon sonrasında hakemler autu işaret ederken kaleci de oyunu kale vuruşuyla başlattı. Sambacı topu ağlara göndermeyi başarabilse Fenerbahçe 1-0 öne geçecekti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER