SPOR MEDYASI

Erman Toroğlu'ndan Şenol Güneş'e şok sözler! 'Tazminatını biz verelim...'

A Milli Takımımızın Hollanda'ya 6-1 mağlup olmasının ardından spor yorumcusu Erman Toroğlu, Şenol Güneş ile ilgili şok sözler söyledi. Erman Toroğlu, Şenol Güneş için 'Tazminatını biz verelim, gönderin!' ifadelerini kullandı.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Erman Toroğlu'ndan Şenol Güneş'e şok sözler! 'Tazminatını biz verelim...' - Sayfa 1

Bu olay bir kara leke! Hollanda'yı yendiğimizde onların teknik direktörü Frank de Boer'di ve başarısız olduğu içöin yolladılar. Kimi getirdiler? Louis van Gaal'i! İki gün evvel 'Bu tip maçlar final maçları değildir. Daha çok maç var ama diğer maçları hazırlamak takımı bir teknik adam için daha zordur' dedi. 'Son idmanda futbolcularımın bu maçtan rahat çıkacaklarını hissettim' dedi. Van Gaal bunları söyledi. Ben de programda benzer şeyler söyledim, tesadüf!

Erman Toroğlu'ndan Şenol Güneş'e şok sözler! 'Tazminatını biz verelim...' - Sayfa 2

Şenol Güneş ile Van Gaal arasında 1 yaş var. Yani çok fazla yok. Bu facianın olacağını ben müneccim miyim görüyorum? Değilim. Van Gaal'in aldığı para 1 küsür milyon euro, Şenol Güneş'in aldığı para 2 küsür milyon euro! Onlar da önemli değil.

Erman Toroğlu'ndan Şenol Güneş'e şok sözler! 'Tazminatını biz verelim...' - Sayfa 3

Şenol Güneş geldiğinde, 'Mircea Lucescu gelsin' diyen adam benim. Ancak Şenol Güneş, bu kadar yıldızı organize edecek kapasitede bir adam çıkmadı. Hollanda'ya Van Gaal öncesi ve sonrası olarak bakın!

Erman Toroğlu'ndan Şenol Güneş'e şok sözler! 'Tazminatını biz verelim...' - Sayfa 4

Nihat Özdemir kardeşim, bu adam gitmeyecek, istifa etmeyecek! Bu adam gitmeyecekse ve senin de göndermeye paran yoksa ne olursun bir yardım kampanyası aç hep beraber para yatıralım ve Şenol'un parasını verelim! Çünkü tazminat istiyor, istifa etmeyecek! Ne olursun Nihat Özdemir, sana yalvarıyorum.