SPOR MEDYASI

Erman Toroğlu Sergen Yalçın için 'Fatih Terim abisinin izinde' dedi

Spor yorumculuğu yapan Erman Toroğlu, Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın ile ilgili "Fatih Terim abisinin izinde" sözlerini kullandı. Ayrıca Erman Toroğlu Beşiktaş2ın 10 kişi kaldıktan sonra oynadığı futbolu yorumladı.

Erman Toroğlu Sergen Yalçın için 'Fatih Terim abisinin izinde' dedi - Sayfa 1

Erman Toroğlu, Beşiktaş'ın 10 kişiyle Konyaspor'u 1-0 mağlup ettiği maçın sonrasında A Spor ekranlarında değerlendirmede bulundu.

Erman Toroğlu Sergen Yalçın için 'Fatih Terim abisinin izinde' dedi - Sayfa 2

Beşiktaş kazandı, maçın 4'te 3'ünü 10 kişi oynadı, çok mücadele etti ama 10 kişiyle de iyi şeyler yaptı ancak Konya takımı, takım değil. Beşiktaş da çıkış dönemindeki Beşiktaş değil.

Erman Toroğlu Sergen Yalçın için 'Fatih Terim abisinin izinde' dedi - Sayfa 3

10 kişi kalınca, Aboubakar top çıkarmak için 35 metreye falan gelmeye başladı. Aboubakar sana ceza alanı içinde lazım. Orada diri kalacak ki kafa vuracak, gol atacak. Çağırmıyorsun da, çocuk mecbur geliyor.

Erman Toroğlu Sergen Yalçın için 'Fatih Terim abisinin izinde' dedi - Sayfa 4

Aboubakar, 10 kişi kalınca çok kendini harcadı. N'Sakala'dan hesap kesilmesi lazım, arkadaşlarını sattı. İlla para pulla satmak olmaz, bir futbol ukalalığı ile satarsın. Oynadığın takım, şampiyonluğa oynayan bir takım. Rıdvan gelene kadar oynatırsın, sonra hesabı kesersin.