SPOR MEDYASI

Erman Toroğlu Ali Koç'a patladı! 'Bana bak Ali...'

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamalarına sert sözlerle cevap verdi.

Erman Toroğlu Ali Koç'a patladı! 'Bana bak Ali...' - Sayfa 1

Süper Lig'in 10. haftasında oynanan maçlar sonrasında hakem kararları hakkında dikkat çeken yorumlarda bulunan spor yorumcusu Erman Toroğlu ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç arasında polemik yaşanıyor.

Erman Toroğlu Ali Koç'a patladı! 'Bana bak Ali...' - Sayfa 2

Ali Koç, Erman Toroğlu hakkında "Bir hakem eskisi bu maçta yaşananları sanki ligimiz dizayn ediliyor, işler organize ediliyor tarzında konuşuyor. Bir adım daha ileri gidiyorum. Fenerbahçe'ye bağdaştırıldı. Bir adım daha ileri gidiyorum benim şahsıma kadar getirildi. Aslında bunun esas hedefi, amacı hakemler ve MHK'yı etkilemek" demişti. Erman Toroğlu, A Spor'da bu açıklamalara yanıt verdi.

Erman Toroğlu Ali Koç'a patladı! 'Bana bak Ali...' - Sayfa 3

"BANA BAK ALİ"

Tarih 21 Mayıs 2019, Fenerbahçe Başkanı konuşuyor: "Evet, hakem hataları konuşuluyor. Dikkat ederseniz sezon sonuna doğru artarak konuşulmaya başlandı. Bize göre 'kurgulanmış bir düzen var burada' ne yazık ki böyle söylüyorum.

Erman Toroğlu Ali Koç'a patladı! 'Bana bak Ali...' - Sayfa 4

Teknolojinin bu kadar gelişmiş olduğu bir yerde VAR sistemi çok iyi tam yerine oturtulursa işler daha pozitif yöne gider..." Tarih 31 Ekim 2019: "Biri siyasi diğeri sportif nedenlerden Türkiye'nin iki büyük medya grubu benim üzerime geliyor."