FENERBAHÇE

Erik Lima Fenerbahçe'ye göz kırptı

Brezilyalı yıldız futbolcu Erik Lima, Snapchat üzerinden Fenerbahçe ile ilgili yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti.

Erik Lima Fenerbahçe'ye göz kırptı

Brezilya ekiplerinden Goias başkanının Fenerbahçe'ye transferini açıkladığı Erik Lima, Snapchat üzerinden Fenerbahçe ile ilgili yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti.

Fenerbahçe'nin Lokomotiv Moskova ile oynadığı maçı izleyen Brezilyalı futbolcu, Snapchat üzerinden yaptığı paylaşımlarda takipçileriyle "Haydi Fenerbahçe" ve "Tur atladığın için tebrikler" mesajlarını paylaştı. Geçmiş dönemde ismi ciddi bir şekilde Fenerbahçe'yle anılan 21 yaşındaki genç yıldız, Fenerbahçe ile ilgili yaptığı bu paylaşımlarla dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

Fenerbahçe'den resmi Erik Lima itirafı!


Fenerbahçe'de Pereira'nın haftalardır süren Van Persie-Fernandao arasındaki kararsızlığı Lokomotiv Moskova ile oynanan maç öncesine kadar da devam etti. Portekizli hoca, maça Van Persie ile başlarken Brezilyalı golcü kulübedeydi. Fanatik'te yer alan habere göre, keyifsiz olduğu gözlenen Fernandao, 83. dakikada Mehmet Topal'ın attığı golden sonra sevinmek için ayağa fırladı. O sırada Pereira ile karşılaşan 29 yaşındaki futbolcu, hocasının coşkusuna soğuk karşılık verdi. İkili arasında soğuk rüzgarlar estiği net bir şekilde gözlendi.

Yaz transfer döneminin son günlerinde Goias başkanının Fenerbahçe'ye transfer olduğunu açıkladığı Erik Lima'nın, 7 milyon euro karşılığında sarı lacivertli takıma transfer olduğu iddia edilmişti. Genç yıldızın ara transfer döneminde Fenerbahçe'ye katılacağı belirtilirken, sarı lacivertli takıma transfer olması beklenen Lima 3,5 milyon euro transfer bedeliyle Palmeiras'a transfer olmuştu. Yeni takımı Palmeiras'ta henüz sadece 1 maça çıkabilen Lima, Goias formasıyla sahaya çıktığı 69 maçta toplamda 25 kez ağları sarsmıştı.

Erik Lima'nın Snapchat üzerinden yaptığı Fenerbahçe paylaşımı:

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER