FUTBOL

Eren Derdiyok'un yeni adresi belli oldu

Galatasaray ile olan mukavelesi biten ve ligin ikinci yarısını kadro dışı kalan Eren Derdiyok'un yeni adresi belli oldu.

Eren Derdiyok'un yeni adresi belli oldu

Sarı kırmızılı kulübe geçtiğimiz günlerde veda eden Eren Derdiyok, geçtiğimiz günlerde bir mesaj yayınlamıştı. 

Eren Derdiyok mesajında "Galatasaray'da iyi şeyler yaşadım. Kupalar kaldırdık, kaldırdım. Katkım oldu mu bilmiyorum. Buna ben karar veremem. Güzel bir şekilde geldim ve güzel bir şekilde ayrılmak istedim.Genel olarak üzüldüm ama dediğim gibi her şeyde bir hayır vardır. Buna saygı göstermek zorundaydım. Çok şükür şampiyonluk geldi. Bu şampiyonluğa katkım olduysa ne mutlu bana. Galatasaray'dan güzel bir şekilde ayrılmak istedim. Şampiyonluk kutlamalarının yapıldığı gece bir yerden ararlar diye bekledim ama sonuçta kadro dışı kalmıştım. Durumdan dolayı üzgünüm. Böyle olmasını istemezdim. Bu şekilde kulüpten ayrılmak istemezdim. Ama kısmet böyleymiş." ifadelerini kullanmıştı.

Bu mesajın ardından Eren Derdiyok'un yeni adresi belli oldu.  Tecrübeli golcünün, İsviçre’nin Basel kulübüyle görüşme halinde olduğu ortaya çıktı. Süper Lig’den de talipleri bulunan Eren, Türkiye’de anlaşma sağlayamaması halinde, milli takım formasını da giydiği İsviçre’ye dönmeyi planladığı öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER