SÜPER LİG

Erciyesspor'da Edinho gemileri yaktı

Kayseri Erciyesspor'da kadro dışı bırakılan Edinho, önümüzdeki sezon O takımın formasını giyecek

Erciyesspor'da Edinho gemileri yaktı

Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günleri bir türlü geride bırakamayan Kayseri Erciyesspor'da moraller bozuk. Bir çok futbolcusu ile sıkıntı yaşayan Erciyesspor'da bazı oyuncular takımdan ayrılma kararı aldı. Bunların arasında Portekizli futbolcu Arnaldo Edinho da bulunuyor.

Edinho gidecek
Geçen sezon devre arasında Kayseri Erciyesspor'a gelen ve attığı goller ile takımın kümede kalmasında önemli rol oynayan Edinho, bu sezon bir türlü istenileni veremedi. Gerek kamplarda gerekse antrenmanlarda teknik heyetin bir türlü gözüne giremeyen Portekizli futbolcu, görev aldığı maçlarda da form grafiğini üst seviyelere çekemeyince kadro dışı bırakıldı. Kayseritempo.com'un haberine göre; Eskişehirspor maçı sonrasında süresiz kadro dışı bırakılan siyahi futbolcu, takımda ayrılma kararı aldı. Edinho'nun Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor ile anlaştığı ve yeni dönemde Karadeniz takımının formasını giyeceği öğrenildi.

Gökhan da gidiyor
Kayseri Erciyesspor'da file bekçiliği yapan Gökhan Değirmenci'nin de takımdan ayrılacağı bilgisine ulaşıldı. Mavi Siyahlı takım, kümede kalsa da kalmasa da Gökhan, kendisine kulüp bulacak. Son günlerde adı Galatasaray ile anılan ve her defasında "Galatasaray ile görüşmedim" diyen Gökhan Değirmenci'nin yeni sezonda İstanbul'da bir kulüp ile anlaşıp futbol hayatını devam ettireceği öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER