1.LİG

Erciyesspor Kayseri'ye sitemli

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mustafa Şimşek Özkeş sitemkâr konuştu.

Erciyesspor Kayseri'ye sitemli

Medical Palace Hastanesi ile gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasında açıklama yapan mavi siyahlı takımın teknik direktörü "Çektiğimizi bir biz biliriz" dedi.

"Sıcak su yok"

Son yılların en zor sezonunu yaşadıklarını dile getiren Mustafa Şimşek Özkeş, "Lig için bir hazırlık yapamadık. Lig Eylül'ün ilk günlerinde başladı. Bizim ise lige katılacağımız Ağustos'un sonunda belli oldu. Takımımızın çoğu U17-U18 takımı oyuncusu. Bu çocukların bir çoğu öğrenci. Antrenmana gelecek otobüs biletleri dahi yok. Antrenmana geliyorlar yemek yok. Sıcak su yok ve önümüz kış. Biz, bu çocukları duşa nasıl sokacağız. İçimiz yanıyor ama elimizden bir şey gelmiyor. Yokluk içinde mücadele ediyoruz" dedi.

Kayseri Erciyesspor

Destek istedi

Kayseri'nin sanayicisi, iş adamlarına seslenen Mustafa Şimşek Özkeş, "Bu şehrin önde gelenlerinden, kurumlardan kuruluşlardan rica ediyorum. Bu takıma sahip çıksınlar. Bu çocuklar Kayseri'nin çocuğu. Bu takım Kayserinin takımı. Lütfen bu çocukları kimse eleştirmesin. Şu gençliğe sahip çıksınlar. Biz buraya bin bir güçlükle geliyor. Antrenman sonrasında bir muz dahi veremiyoruz. Sıcak su akmıyor antrenmanlardan sonra buz gibi su ile duş alıyorlar. Burada çalışan personel kaç aydır maaş alamıyorlar" açıklaması yaptı.

Teknik Dirktör Özkeş, Erciyesspor'a sponsor desteği veren Özel Medical Palace Hastanesi'ne de sponsor oldukları için teşekkür etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER