1.LİG

Erciyesspor başkanı İngiltere yolcusu

Kayseri Erciyesspor'da adeta kara günler yaşanıyor.

Erciyesspor başkanı İngiltere yolcusu

İnternetspor-Özel/ Geçen sezon Spor Toto Süper Ligi'ne veda eden bu sezon da PTT 1.Ligi'nde küme düşme potasında bulunan Kayseri Erciyesspor'da adeta kara günler yaşanıyor.

Ligde oynadığı son 8 maçta galibiyet yüzü göremeyen ve 4 beraberlik, 4 yenilgi alarak puan tablosunun 17. sırasında bulunan Mavi Siyahlı takımda, teknik direktör Timuçin Beyazıt da istifa etti.

Ligin tamamlanmasına 10 hafta bulunmasına rağmen camia, ümitlerini yitirmeye başlarken Kulüp Başkanı Ziya Eren'in de takımı adeta gözden çıkardığı gözleniyor.

TRT 1 şifresiz Fenerbahçe - Braga maçı son kadrolar

Kayseri Erciyesspor'un maçı olduğu gün İngiltere'ye giderek satın aldığı takım Crawley Town'un maçını izleyip taraftarları ile objektiflere poz veren Ziya Eren ile ilgili oldukça ilginç bir tablo ortaya çıktı.

Sosyal medyayı sadece Twitter üzerinde kullanan ve geçtiğimiz dönemlerde zaman zaman Erciyesspor ile ilgili paylaşımlarda bulunan Başkan Ziya Eren, 2016 yılına gireli 69 gün geride kalmasına rağmen tek bir paylaşım yapmadı. 

Ziya Eren

Erciyesspor'un geleceği ile ilgili olarak kara kara düşüncelere dalan taraftarlar, Ziya Eren'in ne yapmak istediğini bilmezken, Başkan Ziya Eren'in sık sık yeni takımı Crawley Town ile ilgili olarak Twitter'i kullanması dikkatlerden kaçmadı.

Ziya Eren'in Erciyesspor yerine İngiliz kulübü ile ilgili paylaşımlar yapması camia içerisinde "Ziya Eren, Erciyesspor'u gözden çıkardı. Takımı küme düşürüp İngiltere'nin yolunu tutar" yorumlarına neden oldu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER