YEREL HABER

Engel Atlama Yarışmaları sona erdi

Cumhurbaşkanlığı Kupası Engel Atlama Binicilik Yarışmaları Otokoç-Volvo Kupası koşuları ile tamamlandı.

Engel Atlama Yarışmaları sona erdi

Türkiye Binicilik Federasyonu'nun en prestijli yarışmalarından olan ve Adana Atlıspor Kulübü'nde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kupası Engel Atlama Binicilik Yarışmaları'nın ikinci günü, Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Otokoç-Volvo Kupası koşuları ile tamamlandı.

Yarışmanın ikinci gününde engel yüksekliği 120 santimetre olan Valilik Kupası koşusunu, yarışmaya İstanbul'dan ferdi olarak katılan Sencer Can, ''AB 19 Sydney'' isimli atı ile kazandı.

Koşunun ortak ikincileri ise ''Hot Gossip'' isimli atıyla İstanbul Atlıspor Kulübü sporcusu Emir Cemiloğlu ve ''Ziezo'' isimli atıyla koşuya katılan Ankara Atlıspor Kulübü binicilerinden Hulki Karagülle oldu.

Yarışmanın galibi Sencer Can, ''AB 19 Akino'' isimli atıyla en iyi dördüncü zamana da imza atarken, Melisa Atlıspor Kulübü binicilerinden Selin Kitliş, ''Athletik'' isimli atıyla beşinci oldu.

Yarışmada dereceye giren sporcuların ödülleri, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ve Adana Atlıspor Kulübü Başkanı Dr. Bülent Büyükiz tarafından verildi.

-Büyükşehir Kupası koşusu-

Adana Büyükşehir Belediyesi adına düzenlenen Büyükşehir Belediyesi Kupası koşusu ise 110 santimetre yükseklik engelinde ve iki kategoride gerçekleştirildi.

Yarışın E ve D kategorisinde Adana Atlıspor Kulübü sporcusu Berk Utku, ''Quanto'' isimli atıyla birinci oldu. D, C, C , B ve A kategorisi binicilerinin yarıştığı koşunun galibi ise Adana Atlıspor Kulübü binicilerinden ''Sydney'' isimli atıyla Alemşah Güneyiz oldu.

Adana Atlıspor Kulübü sporcularından Mirca Neagu ''Aspen'' isimli atıyla ikinciliği kazanırken, yarışlara İstanbul'dan ferdi olarak katılan Sencer Can ise ''Alex 4'' isimli atıyla üçüncü en iyi dereceyi yaptı.

Koşunun dördüncüsü Adana Atlıspor Kulübü adına ''Laurika'' isimli atıyla yarışa katılan Begüm Parlak olurken, Ankara Atlıspor Kulübü binicilerinden Elif Nazlı Yavuz ''Ufo'' isimli atıyla beşinciliği elde etti.

Yarışmada dereceye giren sporcuların ödüllerini, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Anadolu Ajansı Adana Bölge Müdürü Ersin Altınsoy ve Adana Atlıspor Kulübü Başkanı Dr. Bülent Ekiniz birlikte verdi.

Günün son yarışı 135 santimetre engelli yükseklikte koşulan ve C , B ve A kategorisi binicilerinin yarıştığı Otokoç-Volvo Kupası koşusu oldu.

Yarışmaya İstanbul'dan ferdi olarak katılan Sencer Can, ''AB 19 Cleveland'' isimli atıyla birincilik kupasının sahibi oldu.

Melisa Atlıspor Kulübü'nden Gerard Flynn ''Siec Casall'' isimli atıyla ikinci olma başarısını gösterirken, koşunun üçüncüsü İstanbul Atlıspor Kulübü adına ''Candy Boy'' isimli atıyla yarışan Evren Alam oldu.

Yarışmada dereceye giren sporculara ödülleri, Adana Atlıspor Kulübü Başkanı Dr. Bülent Büyükiz tarafından verildi.

Yarışmaların yarınki ayağında Cumhurbaşkanlığı Kupası, Adana Ticaret Odası Kupası, Sunar Group Kupası, Yolbulan Gruop Kupası koşuları yapılacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER