DÜNYADAN FUTBOL

Enes Ünal'dan İbrahimoviç'e övgü dolu sözler

Zlatan Ibrahimovic'i çok beğendiğini söyleyen Enes Ünal “Sadece futbolculuğundan dolayı değil, kişiliğini de çok beğeniyorum. Rakiplerine karşı sert, bu öz güveni hoşuma gidiyor” dedi.

Enes Ünal'dan İbrahimoviç'e övgü dolu sözler

İspanya’da Real Valladolid forması giyen Enes Ünal, La Liga’nın televizyon kanalına bir röportaj verdi. Futbol üzerine düşünceleri ile birlikte, kendisine örnek aldığı oyunculara kadar bir dizi konuda açıklamalarda bulundu.

En çok beğendiği ve kendisine örnek aldığı kişiler arasında İsveçli futbolcuyu sayan Enes “Ibrahimovic’i beğeniyorum sadece futbolculuğundan dolayı değil, kişiliğini de çok beğeniyorum. Herkese kafa tutabiliyor. Rakiplerine karşı sert, bu özgüvene sahip olması hoşuma gidiyor.

‘Daha çok gol atmalıyım’

Kendi oyunculuk özelliklerini de sıralayan futbolcu “Forvetim ama sadece gol anlamında değil, takıma her konuda yardımc olmaya çalışıyorum. Bu tip bir forvetim. Her şekilde gol atabilirim. Topla oynamayı da seviyorum. Tekniğimde fena değildir. Bu sezon üç gol attım. Daha çok gol atmam gerekir, bunu kabul ediyorum” diye konuştu.

Cardiff Niasse transferini resmen açıkladı

İspanya’da ilk dönemlerinde sıkıntı çektiğini ancak sonrasında bunu aştığını belirten Enes “İlk Villarreal’e geldiğimde benim için çok zordu. Dil v.s kısmı biraz sıkıntı oluyordu. Hiçbirşey anlamıyordum. Ancak zamanla bunları aştım” şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER