FENERBAHÇE

Emre Belözoğlu'ndan sert açıklama! 'Ya kahraman ya hain...'

Süper Lig'de 31. haftanın açılış maçında Gençlerbirliği ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe'nin tek golünü Emre Belözoğlu kaydetti.

Emre Belözoğlu'ndan sert açıklama! 'Ya kahraman ya hain...'

Emre Belözoğlu, attığı bu golle Süper Lig tarihinde dört farklı onyılda gol atan ilk oyuncu olarak tarihe geçti. 1990'lar, 2000'ler, 2010'lar ve 2020'lerde gol atan Emre, Süper Lig'de bunu başaran ilk futbolcu olurken; bu başarıyı kısa bir süre önce İsveçli forvet Zlatan Ibrahimovic de göstermişti.

''Ya kahraman ya hain ilan ediliyoruz''

Tecrübeli futbolcu, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. "Bir kaptan gemisini kaç kere daha kurtarabilir? Görünen o ki futbol seni bırakma kararı henüz almamış. Ne söylemek istersin?" sorusunu yanıtlayan Emre Belözoğlu "Bu duruma sevinmeli miyim, üzülmeli miyim ben bilmiyorum açıkçası bir Fenerbahçeli olarak. Çünkü karışık duygular var. Benim üzerimden fazlasıyla konuşulması beni rahatsız ediyor. Zaten benim kaderim olmuş; ya kahraman ya hain ilan ediliyoruz. Bu süreçlere de alıştık. Bir pozisyon üzerine 2.5 hafta konuşuluyor. Yarın yine biz konuşulacağız. Biz de kendimizden sıkıldık!"

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER