SÜPER LİG

Emre Belözoğlu ile Obi Mikel kavgasının sebebi belli oldu

Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi evinde ağırladığı ve 2-1 mağlup ettiği derbi sonrası futbolcular arasında kavga çıktı. Emre Belözoğlu ile Obi Mikel arasında çıkan kavganın sebebi belli oldu.

Emre Belözoğlu ile Obi Mikel kavgasının sebebi belli oldu

Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında şampiyonluk yarışı için büyük önem taşıyan karşılaşmada, Karadeniz ekibi galibiyet sevinci yaşayan takım oldu. Trabzonspor sahasında Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti.

Maç sonunda ise Fenerbahçeli futbolcular ile Trabzonsporlu futbolcular arasında kavga çıktı. Herkes kavganın sebebini merak ediyordu. Emre Belözoğlu ile Obi Mikel arasında gerçekleşen olayda diğer futbolcular araya girerek kavganın büyümesini önledi.

Kavganın sebebi ise Emre Belözoğlu'nun, Nijeryalı futbolcuya, maçta yerde kaldığı bir pozisyonda kendisine tekme atması nedeniyle sinirlendiği öğrenildi.

Obi Mikel, Emre Belözoğlu ile girdiği kavga sebebiyle ilgili kulüp yetkililerine "Emre bana ve aileme küfür etti. Bunu kabullenmem mümkün değil" şeklinde açıklama yaptığı belirtildi. Soyunma odasında dahi sakinleşmeyen yıldız ismin, bu konuda yaptırım uygulanması için yönetimden yardım istediği de ortaya çıktı.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER