YEREL HABER

Emin Müftüoğlu'na büyük destek

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Müftüoğlu için memleketi Alanya'daki bir özel okulda destek kampanyası başlatıldı.

Emin Müftüoğlu'na büyük destek

Milliyet Gazetesi'nin ''Yılın Sporcusu'' anketinde ''Yılın Spor Adamı'' adayları arasında gösterdiği Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu için memleketi Alanya'daki bir özel okulda destek kampanyası başlatıldı.


Bahçeşehir Alanya Koleji Öğrenci Meclisi üyeleri basın toplantısı düzenleyerek, Müftüoğlu'na destek projesini açıkladı.

Öğrenci Meclisi Başkanı Özge Naz, Milliyet Gazetesi'nin Müftüoğlu'nu geçen yıl da ''Yılın Spor Adamı'' adayları arasında gösterdiğini hatırlatarak, bu durumun Alanya ve Antalya için kıvanç verici olduğunu söyledi. Bisiklet sporunda gösterdiği performansı ile Alanyalı Müftüoğlu'nun 2 yıl üst üste aday gösterilmesinin tesadüf olmadığına dikkati çeken Özge Naz, Müftüoğlu'na destek vereceklerini dile getirdi.

Emin Müftüoğlu'nun 5 önemli rakip arasından sıyrılıp ''Yılın Spor Adamı'' olabilmesini sağlamak için öğrenci meclisi olarak karar aldıklarını açıklayan Naz, şöyle konuştu:

''Türk sporunun menfaati için Alanya'nın öğrenci gücünü göstermek istiyoruz. Kampanyada Emin Müftüoğlu'na destek verebilmek amacıyla Milli Eğitim İlçe Müdürü İbrahim Köseoğlu'nu ziyaret ederek kendisinin uygun gördüğü şekilde destek isteyeceğiz. Milli Eğitim Müdürlüğü izniyle tüm okulları tek tek dolaşıp Alanya'nın onur duyduğu Müftüoğlu için internette oy kullanacağız ve Milliyet Gazetesi'nin her gün yayımladığı anketinden kupon kesip, göndermeleri çağrısında bulunacağız.''

Bu konuda Bahçeşehir Koleji öğrencileri gibi Alanya'daki tüm öğrencilerin TBF Başkanı Emin Müftüoğlu'nun seçilebilmesi için, Alanya dışında yaşayan akrabalarıyla bağlantıya geçmesini, internet ve gazete kuponuyla destek vermelerini isteyeceklerini dile getiren Naz, ''Müftüoğlu'nun, Türk bisiklet sporuna vermiş olduğu katkıları bizler biliyoruz. En basit örneği Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'dur. Bir taraftan bisiklet sporunda sıçrama yaşanırken, bir taraftan da ülke tanıtımına katkıda bulunuluyor. Biz öğrencilerin bu düşüncelerini büyüklerimizin de paylaştığı inancı içerisindeyiz'' diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER