FUTBOL

Emiliano Sala'nın kaybolan uçağıyla ilgili flaş gelişme

Arjantinli futbolcu Emiliano Sala'nın kaybolan uçağıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Birleşik Krallık'a bağlı Hava Kazaları Araştırma Kurumu'ndan yapılan açıklamada uçağa ait parçaların Fransa'ya bağlı Cotentin Yarımadası'nda bulunduğu kaydedildi.

Emiliano Sala'nın kaybolan uçağıyla ilgili flaş gelişme

Ajans France Press'in (AFP) son dakika haberine göre Emiliano Sala'nın yer aldığı uçağa ait olduğu düşünülen bazı enkaz parçaları bir Fransız plajında bulundu.

Hava Kazaları Araştırma Birimi Sala'yı taşıyan uçak ile ilgili bazı bulgular bulduklarını açıkladı. Yapılan açıklamada Emiliano Sala'nın içinde olduğu uçağa ait olması muhtemel iki koltuk minderinin Cotentin Yarımadası sahilinde bulunduğu belirtildi ve Cuma günü arama kurtarma çalışmalarının buradan başlanacağı açıklanmıştı.
Neler olmuştu?

Geçtiğimiz günlerde Emiliano Sala'yı taşıyan özel uçak Manş Denizi üzerinde kaybolmuştu ve bir haber alınamamıştı. Arama kurtarma ekipleri,polisler yaptıkları açıklamalarda henüz bir uçak ve Sala'dan bir iz veye bir ipucu olmadığını belirtmişlerdi. 

Hatırlanacağı üzere Emiliano Sala Cardiff City'e imza attıktan sonra eski takım arkadaşları ile vedalaşmak için Nantes'a dönmüştü.Tekrar Nantes'tan Cardiff'e gelirken bu acı olay yaşanmıştı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER