DÜNYADAN FUTBOL

Emiliano Sala'nın ailesinden şok iddia: Öldürüldü araştırılsın

Özel uçağın Manş Denizi'ne düşmesiyle hayatını kaybeden Arjantinli futbolcu Emiliano Sala için olay iddialar ortaya atıldı.

Emiliano Sala'nın ailesinden şok iddia: Öldürüldü araştırılsın - Sayfa 1

Arjantinli futbolcu Emiliano Sala'nın Fransa'nın Nantes şehrinden yeni transfer olduğu İngiltere'nin Cardiff şehrine giderken bindiği özel uçak Manş denizi üzerinde düşmüş ve Arjantinli futbolcu Emiliano Sala hayatını kaybetmişti. Sala'nın cenazesi ülkesine gönderilmişti.

Emiliano Sala'nın ailesinden şok iddia: Öldürüldü araştırılsın - Sayfa 2

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI: Emiliano Sala, büyüdüğü Progreso kentinde son yolculuğuna uğurlandı. Ailesi ve arkadaşlarının yanı sıra kent sakinleri de giydikleri siyah ve kırmızı formalarla cenaze törenine katıldı. Sporcunun hayranları da "Asla yalnız yürümeyeceksin Emi" pankartlarıyla seremoniye katıldı.

Emiliano Sala'nın ailesinden şok iddia: Öldürüldü araştırılsın - Sayfa 3

ÖLDÜRÜLDÜ İDDİASI: Törenin ardından Sala'nın naaşı, yakınlarının son bir defa vedalaşması için bir spor salonuna getirildi. Cenaze töreni sonrası Sala'nın kuzeni Martin Gatti, Arjantinli futbolcunun öldürülmüş olabileceğini iddia etti.

Emiliano Sala'nın ailesinden şok iddia: Öldürüldü araştırılsın - Sayfa 4

''TUTARSIZLIKLAR VAR'': Yerel bir televizyon kanalına konuşan Gatti, olayın bir kaza olmadığını ifade ederek, "Bu bir kaza değil, Emiliano öldürülmüş olabilir. Ailesi de aynı şekilde hissediyor. Tutarsızlıklar var." dedi.