SÜPER LİG

Emenike'den yönetime çeker giderim resti

Gaziantep maçında Emre ile tartışan ve son iki haftada yedek kalan Nijeryalı yıldız gemileri yaktı.

Emenike'den yönetime çeker giderim resti
Gaziantep maçında Emre ile tartışan ve son iki haftada yedek kalan Nijeryalı yıldız gemileri yaktı. Webo'nun golüne bile sevinmeyen Emenike'nin "Şartlar böyle devam ederse çeker giderim" dediği öne sürüldü.

Nefesleri kesen maçta Torku Konyaspor'u 2-1 yenerek moral bulan Fenerbahçe'de Emmanuel Emenike sorunu büyüyor... İki hafta önce Gaziantepspor ile Kadıköy'de oynanan maçta Emre Belözoğlu ile kavga eden Nijeryalı yıldız, Akhisar ve Konya karşısında yedek kalmıştı. Emenike'nin bu durumdan son derece rahatsız olduğu ve gemileri yaktığı belirtiliyor. İdmanlardaki isteksiz tavırları nedeniyle de teknik heyetin tepkisini çeken yıldız futbolcunun yakın çevresine, "Haksızlığa uğruyorum. Yedek kalacak kadar formsuz değilim. Neden ben kurban edildim bilmiyorum. Fakat şartlar böyle devam ederse çeker giderim. Fenerbahçe'de çok mutluyum ama futbol oynamak istiyorum" dediği iddia edildi.

TAKIM İÇİNDE RAHATSIZLIK YARATMAYA BAŞLADI
Emenike'nin yedek kaldığı için yaşadığı sıkıntı artık tavırlarına da net bir şekilde yansıyor... Takvim'in haberine göre; Golcü futbolcu, büyük bir mücadele sonrasında kazanılan Konya maçında Webo'nun attığı golde hiçbir tepki göstermezken, Sow'un golünü de alkışlamakla yetindi. Emenike'nin bu tavırlarının takım arkadaşlarının da tepkisini çekmeye başladığı belirlendi.

SPARTAK MOSKOVA GERİ ALMAK MI İSTİYOR?
Türkiye'de Emenike ile ilgili bu gelişmeler yaşanırken, Rusya'dan da dün çarpıcı bir iddia geldi... Rus basınına göre Spartak Moskova, geçtiğimiz sezon başında 13 milyon Euro'ya Fenerbahçe'ye sattığı Emenike'yi yeniden transfer etmek istiyor. Fakat Spartak'ın bu transfer için kasasından en fazla 8 milyon Euro çıkaracağı da ifade edildi. 

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA
Fenerbahçe, resmi sitesinden yaptığı açıklama ile bugün gazetelerde çıkan Emenike haberlerini yalanladı.

Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle;"Bugün tarihli Takvim ve Star gazetelerinde futbolcumuz Emmanuel Emenike ile ilgili yayınlanan haberler gerçek değildir.

Futbolcumuz üzerinden Takımımızı karıştırmaya yönelik yapılan bu tür yayıncılık anlayışını kınadığımızı bir kez daha belirtir, söz konusu haberlere taraftarlarımız ve spor kamuoyunun itibar etmemelerini rica ederiz."

fenerbahçe 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER