Emenike ve Sezer böyle karşılandı
Emmanuel emenike ile sezer öztürk, fenerbahçe'nin topuk yaylası'ndaki kampına katıldı. iki oyuncu da takım arkadaşları tarafından karşılandı.
Emmanuel Emenike ile Sezer Öztürk, Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası'ndaki kampına katıldı. İki oyuncu da takım arkadaşları tarafından karşılandı.
Futbolda şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılan Emmanuel Emenike ile Sezer Öztürk, Fenerbahçe'nin Düzce Topuk Yaylası'ndaki kampına katıldı. Kampta bulunan sarı lacivertli futbolcular, Emenike ve Sezer'i kapıda coşkuyla karşıladı.
Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve savcılıkça sorgulandıktan sonra serbest bırakılan Emmauel Emenike ve Sezer Öztürk, İstanbul'da Düzce'nin Kaynaşlı İlçesindeki Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri'ne geldi.
Saat 23.50'de tesise gelen Emenike ve Sezer'i, teknik direktör Aykut Kocaman, idari menajer Hasan Çetinkaya, antrenörler, futbolcular ve çalışanlar, tesisin girişinde alkışlarla karşıladı. Sezer ve Emenike, karşılama sırasında duygulandı.