ROPÖRTAJ

Elvir Boliç: Aziz Yıldırım bana Edin Dzeko'yu sordu

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Elvir Boliç, önemli açıklamalar yaptı.

Elvir Boliç: Aziz Yıldırım bana Edin Dzeko'yu sordu

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Elvir Boliç, ''Başkan, 2-3 ay önce beni arayıp Dzeko hakkında bilgi aldı'' dedi. 
 
Boliç, Bosna Hersek basınına yaptığı açıklamada, İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'de top koşturan Edin Dzeko'nun Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddiasını değerlendirdi.

BAŞKAN BENİ ARADI

"Başkan, 2-3 ay önce beni arayıp Dzeko hakkında bilgi aldı" diyen Boliç, "O dönemde bu transfer çok zordu. Dzeko, ilk 11'in standart oyuncularındandı" yorumunu yaptı.   
 
 F.BAHÇE'YE GİTMESİNİ İSTERİM

Boliç, Fenerbahçe'nin Boşnak forvet oyuncusuyla ilgilendiğini kaydederek, "Dürüst olmak gerekirse bu transferin gerçekleşmesini isterim. Fenerbahçe, büyük bir kulüp ve Dzeko da dünyanın en iyi hücum oyuncularından biri" ifadesini kullandı.

EN İYİ KENDİSİ BİLİR

Dzeko'nun Fenerbahçe'ye büyük katkı sağlayacağını düşündüğünü belirten Boliç, "Bu konuda Dzeko'nun ne düşündüğü önemli. Nasıl hareket edeceğini en iyi kendisi bilir" dedi.

Futbolda ara transfer döneminin bitmesine saatler kala Türk ve İngiliz medyası tarafından Dzeko'nun sezon sonuna kadar Fenerbahçe'ye kiralanabileceği iddia edilmişti.  
  
Fenerbahçe'den Dzeko'ya çılgın teklif 

İngiliz Gazetesi Daily Mail'in haberine göre, sarı lacivertli ekip Edin Dzeko ile yakından ilgileniyor. Öyle ki, gazetenin iddiasına göre Aziz Yıldırım, Bosna Hersek milli takımında da forma giyen yıldız forvet için 12 milyon Pound'u (44 milyon Türk Lirası) gözden çıkarmış durumda.   
 

 
Manchester City geçtiğimiz günlerde Swensea'den forvet Wilfried Bony ile de sözleşme imzalamıştı. Ancak gazetenin haberine göre Bony transferine rağmen City yönetimi Dzeko için acele etmek istemiyor ve kesin karar için yaz transfer döneminde karar vermek istiyor. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER