SÜPER LİG

Elazığspor'da galibiyet sevinci

Sanica Boru Elazığspor'da teknik sorumlu İrfan Saraloğlu, Çaykur Rizespor karşılaşması sonrasında açıklamada bulundu.

Elazığspor'da galibiyet sevinci
Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu, Çaykur Rizespor karşısında aldıkları galibiyetin, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı için takım adına umut verici olduğunu söyledi.

Saraloğlu, 1-0 galip ayrıldıkları maçın ardından düzenlenen basıntoplantısında, 17. haftaya son sırada giren Elazığspor'a, kamuoyununbüyük bir kısmı tarafından "lige pes etti" gözüyle bakıldığını söyledi.

Okan Buruk'un teknik direktörlük görevine geldiği günden bu yana maçlaratam kadro çıkamadıklarını veya oyunu başladıkları gibi bitiremediklerinianlatan Saraloğlu, "Bu maçta bunu yıktığımız için çok mutluyuz" dedi.

Maça iki takımın da kontrollü başladığını belirten Saraloğlu, "İlk yarıdaoyunu koparabilirdik, bulduğumuz pozisyonlar vardı ama sonuca gidemedik. Oyun üstünlüğü bizdeydi. İkinci yarı çok iyi performanssergileyerek golü bulduk. Başka gol şansları yakaladık ancak gol gelmedi.Kazanmak ve devre arasına galibiyetle girmek, bizim için umut verici oldu" diye konuştu.

Elazığsporlu futbolculardan Mehmet Nas ise sezonun en zor maçlarındanbirini oynadıklarını ifade ederek, ilk yarının son maçını kazandıkları içinmutlu olduklarını söyledi.

Çağlar Birinci de güzel bir oyunla 3 puan aldıkları için sevinçli olduğunu belirterek, takım arkadaşlarını ve Elazığspor camiasını tebrik etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER