YEREL HABER

Elazığ'daki şenliklere Somali ayarı

Elazığ'da Şenlik Var Projesi'ne Afrika ülkelerinde yaşanan açlık ve kuraklık nedeniyle bir süre ara verildiği bildirildi.

Elazığ'daki şenliklere Somali ayarı

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Elazığ Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Elazığ'da Şenlik Var Projesi'ne Afrika ülkelerinde yaşanan açlık ve kuraklık nedeniyle bir süre ara verildiği bildirildi. 
 
 
Gençlik ve Spor Müdürü Sedat Acar, yaptığı yazılı açıklamada, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile birlikte projelendirilen ve 23 etkinliği kapsayan ''Elazığ'da Şenlik Var'' projesi'ne ara verildiğini belirtti.

 
Acar, normal şartlarda 15 günde bir etkinliğin düzenlenmesinin planlandığı şenliklerin, ilerleyen zamanlarda kaldığı yerden devam edeceğini ifade etti.

Öte yandan, il müdürlüğü bünyesinde Afrika'da yaşanan insanların sıkıntılarına bir nebze destek olma adına personel arasında yardım kampanyası başlatıldığını açıklayan Acar, toplanan yardımların Elazığ Valiliği aracılığı ile Afrika'ya ulaştırılacağını kaydetti.

Elazığ'da 29 Mayıs'ta başlayan ve şu ana kadar 4 etkinliğin düzenlendiği proje kapsamında sepetli motosiklet, atıcılık, basketbol, halk koşusu, bisiklet, yöresel yemek, dağcılık, halk oyunları, çeyiz, otomobil, Sivrice çimme, golf, sağlık için yürüyüş, gırnata, satranç, pestil-orcik, bilardo, voleybol, engelliler, öküzgözü üzüm, çağa-çoluk oyunları, Harput uçurtma ve Keban balık tutma şenlikleri yapılacaktı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER