GALATASARAY

Duygun Yarsuvat Özbek'i bombaladı!

Dursun Özbek'in başkan olmasında çok büyük emeği bulunan Duygun Yarsuvat'tan büyük eleştiri geldi..

Duygun Yarsuvat Özbek'i bombaladı!

Dursun Özbek'in başkan olmasında çok büyük emeği bulunan ve 7 aylık başkanlık döneminde kendisine yardımcılık yapan Özbek'e en büyük eleştiri Duygun Yarsuvat'tan geldi.

Dursun Özbek'in başkan seçildiğinde açık şekilde destek veren eski başkan Yarsuvat, Hamza Hamzaoğlu'nun görevden alınmasını doğru bulmadığını söyledi. Yarsuvat, "Ben daha önce de söyledim. Dere geçerken at değiştirilmez. Belki de üç kupanın ezikliği içerisinde yapılmış ve alınmış bir karardır. İlk divan toplantısında bu konu hakkında daha sert konuşacağım" sözleriyle Özbek ve yönetimine tepki gösterdi.

Hamza Hamzaoğlu ayrılığın sebebini açıkladı!

Taraftara ayar veremez!

Gönderilmesinden sonra teknik direktör Hamzaoğlu ile konuştuğunu kaydeden Yarsuvat, "Bu karardan sonra Hamza'yla konuştum. İyiydi. Kimse gönderilmesi ile ilgili bir sebep söylemedi" açıklamasını yaptı. Fotomaç'ın haberine göre; Öte yandan Duygun Yarsuvat'ın Hamzaoğlu'nun görevden alınmasının ardından Özbek'i telefonla aradığı ve "Çıldırdın mı sen? Bu karar nereden çıktı" diye sorduğu öğrenildi. Özbek'in ise buna cevap olarak, "Hocam da olsa, 3 kupa da kazansa, taraftarıma ayar vermeye çalışırsa kapının önüne koyarım" dediği ileri sürüldü.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER