FUTBOL

Duygun Yarsuvat Dursun Özbek'i topa tuttu!

Galatasaray'ın eski başkanı Duygun Yarsuvat, sessizliğini bozdu. Duygun Yarsuvat, G.Saray'ın durumunun vahim olduğunu ve seçime gidilmesi gerektiğini belirtti.

Duygun Yarsuvat Dursun Özbek'i topa tuttu! - Sayfa 1

Ünal Aysal sonrası kulübü devralan eski başkan Duygun Yarsuvat, Galatasaray'ı 'babacan' tavrıyla yönetmiş, Cimbom sezonu 3 kupa ve 4. yıldız ile tamamlamıştı. Koltuğu bıraktığı Dursun Özbek idaresinde ise Aslan sadece birkaç ayda dibi gördü. Uzun süre suskunluğunu koruyan Yarsuvat, Özbek'e sert sözlerle yüklendi.

Duygun Yarsuvat Dursun Özbek'i topa tuttu! - Sayfa 2

İşte o ifadeler: "Galatasaray'ın durumu vahim. Başkan Dursun Özbek ve yönetimi kendilerini başarılı göstermek için abuk subuk işler yaptılar. Bu gidişe engel olmamız gerek. 3 kupa ve 4. yıldızı aldık, bizi yok sayıyorlar. Yepyeni bir kan lazım, Galatasaray'da bu kan var. Bunları bir araya toplayacak sevgi dolu bir güç lazım. Özbek 'Kimse başkanlığa aday değil' diyerek seçime karşı çıkıyor. Sen bir seçim kararı al, bak bakalım aday çıkıyor mu çıkmıyor mu! Ben yönetimi Dursun Özbek'e teslim ettim. Bunun için pişman değilim ama kulübün bu haline de üzülüyorum."

Duygun Yarsuvat Dursun Özbek'i topa tuttu! - Sayfa 3

5 BİN İMZA TOPLANIR Dursun Özbek tarihin en tecrübesiz başkanı. Etrafında güvendiği yöneticilerden biri 'Tribünler benden sorulur' diyor, her hafta istifa diye bağırılıyor. Biri 'sosyal medya benden sorulur' diyor, orada küfür yiyor. Öteki 'kulüp benden sorulur' diyor, küfür yiyor.

Duygun Yarsuvat Dursun Özbek'i topa tuttu! - Sayfa 4

G.SARAY 3 TANE ÇOCUĞA KALMIŞ Koskoca Galatasaray 3 tane çocuğa kalmış. Bir an önce seçime gitmeliyiz yoksa geleceği de kaybederiz. Haziran ayından önce seçim olmalı. Yeni sezona yeni yönetim gerek. Bu yönetim demiyor ama bir kere de 'Hata yaptım' deyin. Hatalar sürekli tekrarlanıyorsa 'Bu işi yapamıyorum' demeniz lazım. Eğer 'Ben hata yapmıyorum' diyorsanız en az 15-20 net hata sayarım. Ortada başarısızlık varsa gereğini yapmalısınız.