GALATASARAY

Dursun Özbek Lucescu bombasını patlatıyor

Yeni sezonun planlarına şimdiden başlayan Başkan Dursun Özbek’in gizli projesine ortaya çıktı! Özbek’in, Ukrayna’dan ayrılmayı düşünen Mircea Lucescu ile her konuda anlaştığı öğrenildi.

Dursun Özbek Lucescu bombasını patlatıyor

Tarihin en kötü sezonlarından birini geçiren Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek, camianın ve özellikle de taraftarın hayal kırıklığına ilaç olacak bir isimle el sıkıştı: Mircea Lucescu.

Bir süredir çok gizli bir çalışma yürüten ve detayları yakın çevresinden bile gizleyen Sarı-Kırmızılılar’ın patronu, Rumen hoca ile görüştü, projelerini anlatıp 12 yıl sonraUkrayna’dan ayrılmaya ikna etti.

Bu kez son sezonu

Lucescu, sezon başında birçok teklif almasına rağmen yakın dostu olan Shakhtar’ın patronu Ahmedov’un, “Sezon sonuna kadar kal” ricasını kırmayarak iç karışıklık yaşanan ülkede kalmıştı. Lucescu ailesine çok yakın bir kaynak bu kez ayrılığın yakın olduğunu, “Ukrayna’dan ayrılıyor. Yeni adresi yüzde 85 Galatasaray olacak” sözleriyle özetledi.

3 kupayla dönebilir

Lucescu-Özbek görüşmeleri, sadece bir prensip anlaşmasıyla da sınırlı kalmadı. Rumen teknik adamın, ekibi bile hazır. Yunanistan’ın Xanthi takımını çalıştıran ve bu ekiple sözleşmesi bitecek olan oğlu Razvan da İstanbul’a gelecek.

Galatasaray'da bileklik dolandırıcılığı


Fanatik’teki habere göre; yanında bir Türk de isteyen deneyimli hocanın tercihi, Beşiktaş ve Galatasaray’dan öğrencisi Emre Aşık oldu. Şu an bitime 4 hafta kala Ukrayna Ligi’nde lider D.Kiev’in 5 puan gerisinde şampiyonluk mücadelesi veren 70 yaşındaki efsane hoca, Ukrayna Kupası’nda ve Avrupa Ligi’nde de yarı finalde. Hedefi, Shakhtar kariyerini 3 kupayla noktalamak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER