DÜNYADAN FUTBOL

Dünyanın en kötü takımından Mourinho'ya teklif

Chelsea'den ayrıldıktan sonra hangi takımın başına geçeceği merakla beklenen Jose Mourinho'ya dünyanın en kötü kulübü teklif götürdü.

Dünyanın en kötü takımından Mourinho'ya teklif

Guinness rekorlar kitabına "dünyanın en kötü takımı" olarak kaydedilen Brezilya'nın Ibis futbol kulübü, Jose Mourinho'ya teklifte bulundu.

DÜNYANIN EN KÖTÜ TAKIMINDAN TEKLİF

Chelsea ile yollarını ayıran Jose Mourinho'ya ummadığı bir takım talip oldu. Guinness'e dünyanın en kötü takımı olarak giren Ibis Futbol Kulübü, Portekizli çalıştırıcıya teklif götürdü.

Efsane futbolcu George Best Türk çıktı

LOGOLARINDA YAZIYOR

Üç sene 11 ay hiç bir maçı kazanamayarak rekoru eline geçiren kulübün ambleminde "Pior Time do Mundo" (Dünyanın en kötü takımı) yazısı yer alıyor. Recife bölgesinde bulunan Ibis kulübü yaptığı teklifi bir dökümanla birlikte resmi sitesinden yayınladı.

TEKLİF GAZETELERE BİLE ÇIKTI

Dünyanın gözü çevrildi Saygısızca ya da esprili bir dille yazıldığı belirtilen teklifte ünlü teknik adam için şartlar da konulduğu ifade edildi. Olası başarısızlık halinde yola kendisi ile devam edilemeyeceği Mourinho'ya iletildi. Gelişmeler tüm dünyada haber olurken, birçok gazetede Isis kulübünün teklifine geniş yer ayırdı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER