2014 DÜNYA KUPASI

Dünya Kupası'nın nöbetçi golcüleri

Brezilya'da oynanan Dünya Kupası, bol gollü geçmesinin yanında ilginç istatistiklere de sahip...

Dünya Kupası'nın nöbetçi golcüleri - Sayfa 1

Brezilya'da oynanan Dünya Kupası, bol gollü geçmesinin yanında ilginç istatistiklere de sahip... Grup aşamalarında oyuna sonradan giren futbolcular 24 gol attı. Henüz grup aşaması bitmeden üretilen bu skor, aynı zamanda bir rekor oldu.

Dünya Kupası'nın nöbetçi golcüleri - Sayfa 2

James Rodriguez, Brezilya Dünya Kupası'nın henüz grup aşamalarında kupanın fark yaratan oyuncularından biri oldu. Rodriguez, Kolombiya'nın Japonya'ya karşı oynadığı son grup maçında oyuna ikinci yarı dahil oldu. İlk yarısı 1-1 sona eren maçta skor Kolombiya'nın lehine devam ederken oyuna giren Rodriguez, 2 gol attı ve 1 de asist yaptı.

Dünya Kupası'nın nöbetçi golcüleri - Sayfa 3

PSVli oyuncu Memphis Depay, Hollanda'nın Avustralya'ya karşı oynadığı maçta oyuna 45. dakikada dahil oldu ve 1 gol, 1 asisstle oynadı ve takımına maçı kazandıran oyuncu oldu. Şili maçında 70. dakikada oyuna giren Depay, bu kez maçın son dakikalarında gol buldu.

Dünya Kupası'nın nöbetçi golcüleri - Sayfa 4

Devre arasında oyuna giren ve maç kazandıran bir diğer oyuncu da John Anthony Brooks. 21 yaşındaki oyuncu, 86. dakikada attığı golle takımının gruptan çıkma ümitlerini canlı tutmuştu.