DİĞER HABERLER

Dünya Fatih Terim'i konuşuyor!

Wuhan'da ilk olarak görülen ve tüm dünyaya hızla yayılan COVID-19 yani corona virüsü vaka sayıları her geçen gün artmaktadır. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim de bu virüse yakalanan isimler arasındadır. Kulüplerden, sporculara herkes Fatih Terim için geçmiş olsun mesajları yayınladı. Dünyada ise son dakika olarak duyuruldu.

Dünya Fatih Terim'i konuşuyor!

Galatasaray ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak'ın corona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından sarı kırmızılı camia üzücü bir haber daha aldı.

Teknik direktör Fatih Terim de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda corona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Terim "Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere.." ifadelerini kullandı.

Spor dünyası da bu üzücü habere sessiz kalmadı ve Fatih Terim'e geçmiş olsun mesajları gönderdi.

Dünya basını ise Fatih Terim'in corona virüs testinin pozitif çıktığını son dakika gelişmesi olarak duyurdu. Reuters ve AP gibi uluslararası haber ajansları da Fatih Terim’in twitter paylaşımına yer verdikleri bültenlerini abonelerine servis etti. Kolombiya basını "Falcao’nun hocası koronaya yakalandı" şeklinde gördü.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER