MOTOR SPORLARI

Drift’te Teamart Motosport rüzgarı

Aksoytuning.com sponsorluğundaki Teamart Motorsport; Drift Otomobil Sporları Kulübü tarafından İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı otoparkında düzenlenen, Apex Masters Türkiye Drift Şampiyonası 2019 sezonunun ilk yarışını tamamladı.

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Drift’te Teamart Motosport rüzgarı

Teamart Motorsport, Türkiye’de drift sporunun dünya standartlarında yapılması, bu zorlu motor sporu dalının hak ettiği değeri bularak güçlenmesi ve daha geniş kitlelere ulaşabilmesi adına misyonu bu yarışta da sürdürdü.

Sporseverlerin desteğini bekleyen takımın açıklaması şöyle;
 
Apex Masters Türkiye Drift Şampiyonası tarihinde başarıları ile adından sürekli söz ettiren takımımız, Oktay Kabaktaş, Özer Mollamehmetoğlu ve Cem Bora Kalaycıoğlu’nun yanı sıra motor sporları kariyerinde birçok başarıya imza atan Burcu Çetinkaya Bucak’ın katılımı ile sezonun ilk yarışında yer aldı.
 
Hayran ve destekçilerimiz antrenman ve yarış günlerinde servis alanımızda takımımızı hiç yalnız bırakmadılar, pilotlarımız verdiğiniz destekle moral buldu, ekibimiz bu birlikteliğin oluşturduğu enerjiden ilham aldı..

 Teamart Motorsport
Türkiye’de drift sporunun profesyonel işbirlikleri ve desteklerle gelişeceğinin bilincinde olan Aksoytuning markanızı temsil etmenin sorumlululuğunu taşıyor.
 
İkinci ayağı 15-16 Haziran tarihlerinde Kocaeli Körfez Pisti'nde gerçekleştirilecek şampiyonadaki iddiamızı koruyoruz. Desteklerinizle başarıya giden yolda emin adımlarla ilerleyeceğiz.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER