DÜNYADAN FUTBOL

Doumbia Ada'ya mı gidiyor?

CSKA Moskova Futbolcu İzleme Komitesi Şefi Oleg Yarovinsky, Chelsea ve Liverpool'un gündeminde olduğu ileri sürülen Seydou Doumbia hakkında açıklama yaptı.

Doumbia Ada'ya mı gidiyor?
Chelsea ve Liverpool'un, CSKA Moskova'da gösterdiği performansla yeniden adından söz ettirmeye başlayan Fildişi Sahilli golcü Seydou Doumbia'yı istediği yönünde çıkan haberler üzerine, Rus ekibinden resmi açıklama geldi.

Ülke basınına konuyla ilgi açıklama yapan CSKA Moskova Futbolcu İzleme Komitesi Şefi Oleg Yarovinsky, "Resmi teklifler almadık. Chelsea ve Liverpool ile yakın ilişkimiz var ve onlarla iyi iletişim kuruyoruz. O nedenle, eğer bizden birini almak istiyorlarsa, her şeyi resmi usule göre yapacaklar. Doumbia'ya her zaman ilgi var fakat CSKA sadece ciddi olanlara karşılık verir, bazı çağrılar ve söylentilere aldırış etmeyiz" diye konuştu.

Doumbia için son iki transfer döneminde resmi teklif aldıklarını dile getiren Yarovinsky, bu ekiplerin adını telaffuz etmek istemediğini çünkü yeniden gündeme gelebileceklerini dile getirdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER