GALATASARAY

Donk gider Alex Song gelir!

Islıklanan Hollandalı, kesin olarak gönderilecek. Çin’e satılması gündemde olan Donk’un formasını önümüzdeki sezon çok büyük ihtimalle Alex Song taşıyacak

Donk gider Alex Song gelir!

Galatasaray önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için bugünkü Sportif AŞ toplantısını ve yeni hocanın belirlenmesini bekliyor. Ancak hocadan bağımsız ilk transferin Alex Song olma ihtimali giderek güçleniyor.

Sarı-kırmızılı kulüp, Felipe Melo sonrası doğan boşluğu geçen sezon devre arasında Kasımpaşa'dan Ryan Donk'u alarak çözmeye çalışmıştı. Ancak dertlere derman olamayan Hollandalı her maçta ıslıklanmıştı.

Bedavaya gelecek
Sarı-kırmızılı yönetim, vakit kaybetmemek ve gereksiz risk almamak için eski göz ağrısı Alex Song'un peşine düştü. Kamerunlu ön libero ile teması kuran Cenk Ergün'ün oyuncuyla büyük ölçüde anlaşmaya vardığı belirtildi. Barcelona ile 1 yıl daha sözleşmesi olan oyuncu için Katalan devinin 'kiralama bedeli' dahi istememesi transferi kolaylaştırıyor. Geçtiğimiz yıllarda Galatasaray'da forma giyen 'Büyük Şef' lakaplı Rigobert Song'un da 'yeğeni' için devreye girmesi işleri hızlandırıyor. Cimbom'un kısa süre içinde Song'a resmi imzayı attıracağı belirtildi.

Bilic forma vermedi
Alex Song, geçen sezonu West Ham United'da kiralık olarak geçirdi. West Ham'ın hocası Slaven Bilic, 51 maça çıktıkları sezonda Song'a sadece 15 karşılaşmada forma verdi. Song'un gol ve asist haneleri boş kaldı. Alex Song kariyerinde yeni bir çıkış arıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER