FENERBAHÇE

Dirk Kuyt'ın Fenerbahçe pişmanlığı

Fenerbahçe Feyenoord maçının ardından konuşan Hollandalı yıldız Dirk Kuyt, sarı lacivertli takımdan erken ayrıldığı için pişman olduğunu itiraf etti.

Dirk Kuyt'ın Fenerbahçe pişmanlığı

Fenerbahçe'nin Feyenoord'u 1-0 mağlup ettiği maçın ardından Feyenoord forması giyen Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Dirk Kuyt, Fenerbahçe'nin galibiyeti hak ettiğini söyledi.

Hollandalı tecrübeli futbolcu maçın ardından şöyle konuştu:

'Fenerbahçe çok güzel oynadı. 1. dakikadan itibaren taraftarı yanındaydı. Avrupa Ligi'nde çok tecrübeli bir takım değiliz. İlk yarıda Fenerbahçe iyi oynadı. İkinci yarıda gol şansı yakaladık ama atamadık. Yeterince kadar iyi değildik ve Fenerbahçe galibiyeti hak etti. Birinci yarı farklıydı çünkü Fenerbahçe iyi oynadı. Deneyimsiz bir takımız çok genç oyuncumuz var. Denedik ama olmadı.

Fenerbahçe'de Jeremain Lens nazara geldi

Maçı kaybettiğimden dolayı çok mutsuzum ama yöneticiler ve taraftarlar harikaydı. Benim için buraya dönmüş olmak için harika bir duygu."

ERKEN DÖNÜŞ PİŞMANLIĞI

Aziz Yıldırım'la bir araya geldiği hatırlatılan Kuyt, 'Evet başkanla geçmişten konuştuk, gelecekten konuştuk. Elbette futboldan konuştuk. Benim Fenerbahçe ile çok güzel bağlantılarım var. Ve her fırsatta onlarla görüşüyorum. Keşke Fenerbahçe'de biraz daha futbol oynayabilseydim. Fenerbahçe'nin benim için ne kadar önemli olduğunu herkes biliyor.'

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER