FENERBAHÇE

Diego Lugano Brezilya'da kahraman oldu

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Diego Lugano, Brezilya'da yüzlerce öfkeli taraftarın karşısında tek başına durarak Sao Paola'da kahraman ilan edildi.

Diego Lugano Brezilya'da kahraman oldu

Brezilya'da Sao Paulo'nun ligde aldığı kötü sonuçların ardından, yüzlerce öfkeli taraftar, takımın tesislerini bastı, ortalığı sakinleştirmek eski Fenerbahçeli Lugano'ya düştü..

İdman yapılan sahaya giren taraftarlar nedeniyle korku dolu anlar yaşandı. Holiganlar futbolculara fiziki müdahalede bulundu. Kollarından tutup çekerek götürdükleri oyunculara `akıllı olmaları´ tavsiyesinde bulunan öfkeli grup, bundan böyle iyi sonuçlar almaları yönünde oyunculara uyarılarda bulundu.

Diego Lugano taraftara söz verdi

Michel Bastos ve Wesley'e yumruk atan ve saldıran grubu sakinleştirmek ise Diego Lugano'ya düştü. Ligde 11. sırada bulunan takımın yöneticilerini maçları satmakla, futbolcuları ise isteksiz oynamakla suçlayan taraftarların önüne geçen Uruguaylı futbolcu, holiganları yatıştırdı.

Lugano daha sonra olay yerine gelen güvenlik güçleriyle taraftar arasına giderek set çekti. En sonunda tüm taraftarlara hitaben bir konuşma gerçekleştiren Lugano, tüm taraftarlarca sessizce dinlenildi ve sözleri alkışlarla kesildi. Kahraman olan Lugano'nun, Sao Paulo taraftarı tarafından idolize edildiği bildirildi.

Tesislere giren taraftarlar kulübe maddi zarar da verdi. Olayın ardından yüzlerce forma, futbol topu ve diğer takım ekipmanlarının çalındığı ortaya çıktı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER