DÜNYADAN FUTBOL

Didier Drogba'ya övgüler yağdı

Roma’nın Fildişili golcüsü Gervinho vatandaşı Didier Drogba için övgü dolu sözler sarf etti.

Didier Drogba'ya övgüler yağdı

Bu sezonun başında Arsenal'den Roma'ya transfer olan ve oldukça iyi bir performans sergileyen Gervinho İngiliz basınına önemli açıklamalarda bulundu.

Arsenal'de oynarken kendini rahat hissetmediğini söyleyen Gervinho, "Bana kendimi kanıtlamam için fazla süre verilmedi. Kendimi rahat hissettiğim pozisyonlarda da oynatılmıyordum" diye konuştu.

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Didier Drogba hakkında da konuşan yıldız golcü, "O sadece sahada yaptıklarıyla değil saha dışında yaptıklarıyla da Fildişi halkı için büyük bir ilham kaynağı oldu. Bazen öyle bir konuşma yapıyor ki sanki ülke başkanı konuşuyor gibi hissediyorsun" dedi.

En büyük dileklerinden birinin Amerika Birleşik Devletleri başkanı Barack Obama ile yemek yemek olduğunu ifade eden Gervinho, "Ona çok büyük saygım var. En sevdiğim sanatçılar olan Jay-Z ve Kanye West ile de tanımak isterdim" ifadelerini kullandı.

Serie A'da 50 puanla lider Juventus'un 6 puan gerisinde ikinci olan Roma'da Gervinho oynadığı 17 lig maçında 5 gol, 6 asistlik bir performans sergiledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER