SÜPER LİG

Derbiye E-Bilet darbesi

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yapılan sezonun son derbi maçına ev sahibi siyah-beyazlı taraftarlar beklenen ilgiyi göstermedi.

Derbiye E-Bilet darbesi

Beşiktaş'ta bazı taraftar grupları, bu hafta uygulamaya geçen elektronik bilet (e-bilet) uygulamasını protesto edip, derbiye gelmezken, karşılaşmayı 25 bine yakın sporsever izledi.

Sadece kombine kart ve passolig kartı bulunan taraftarların girebildiği derbide, passolig ile bilet alanların sayısının yaklaşık 8 bin olduğu öğrenildi. 

Bu arada bazı taraftar grupları stat dışında e-bilet uygulamasını protesto etti. Bir grup taraftar, pankartlar açarak, passolig uygulamasına karşı olduklarını dile getirdi.

Tribünlerde bulunan taraftarlar da "Yönetim uyuma taraftarın dışarda" ve "Yeter Yıldırım Demirören" şeklinde tezahüratlar yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER