SÜPER LİG

Derbinin kaderini onlar belirleyecek

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi iki formda ekip kadar iki formda kaleciyi de karşı karşıya getirecek. Hem Altay Bayındır hem de Fernando Muslera, son haftalarda öne çıkan performanslarıyla takımlarının aldıkları galibiyetlerde önemli rol oynadı.

Derbinin kaderini onlar belirleyecek

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi iki kaleci de formlarının zirvesinde. Ülker Stadı'ndaki dev maçta Altay Bayındır ve Fernando Muslera'nın performansları sonucu direkt belirleyecek.

Derbide Fenerbahçe'nin kalesini koruyacak Altay Bayındır, son oynanan Atakaş Hatayspor mücadelesinde yaptığı 5 kurtarışla takımına 3 puanı kazandıran isim oldu. Oynadığı 21 karşılaşmada 21 gol yiyen Altay, 7 maçta ise kalesini gole kapattı. 22 yaşındaki file bekçisi, yüzde 74 kurtarış oranıyla mücadele ediyor.

Fernando Muslera da uzun süreli sakatlığını atlatıp sahalara döndükten sonra bıraktığı yerden devam etti. Bu sezon 4 maçta oynayan ve bu karşılaşmalarda kalesine gelen 17 isabetli şutun 15'ini kurtaran Uruguaylı file bekçisi, 2 gol yedi. Bu gollerin birini penaltıdan kalesinde gören Muslera, 2 karşılaşmada filelerinde top görmedi. Yüzde 88 kurtarış oranıyla oynayan 34 yaşındaki eldiven, derbide sarı kırmızılıların en güvendiği isimlerin başında geliyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER