1.LİG

Denizlispor'da kadro değişiyor

Ege derbisinde Altınordu'yu 1-0 yenerek Süper Lig yolunda önemli bir engeli daha aşan lider Denizlispor, Eskişehirspor karşısında 2 futbolcunun cezalı duruma düşmesiyle zorunlu rotasyona gidecek.

Denizlispor'da kadro değişiyor

Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Altınordu karşılaşmasında 4'üncü sarı kartını gören sol bek Kerem Can ve orta saha Deniz'den yararlanamayacak.
 
Teknik ekibin Kerem'in yerine defansın solunda Gökhan Süzen'e şans vereceği, defansı önüne ise Mbamba'yı monte edeceği bildirildi. Cezasını tamamlayan kanat oyuncusu Ziya'nın da Eskişehir'de yeniden 11'e döneceği ifade edildi. 
 
Yeşil-siyahlılarda Mehmet Akyüz, Abdülkerim, Alperen ve Recep Niyaz da kart sınırında bulunuyor. Önemli eksiklere rağmen Eskişehir'de ellerinden gelen mücadeleyi göstereceklerini belirten Yücel İldiz, "Eskişehirspor evinde çok iyi bir performans sergiliyor. Transfer yasağını kaldırmadan önce de evlerinde hep iyi sonuçlar aldılar. Pazartesi akşamı futbolseverler müthiş bir maç izleyecek. Rakibimize çok saygı duyuyoruz. Biz de liderliğimizi puan farkıyla korumak için oynayacağız. Her hafta gittikçe zorlaşıyor" dedi.
 
Öte yandan geçen hafta babasının vefatı nedeniyle ülkesi Nijerya'ya giden golcü Kehinde'nin yarından itibaren takımla çalışmalara katılacağı açıklandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER