1.LİG

Denizlispor'da iki isim geri döndü

Denizlispor'da Ahmet Burak Solakel ile Ahmet Çağıran tekrar takıma geri döndü.

Denizlispor'da iki isim geri döndü

Bu sezon Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek olan Denizlispor'da yeni sezon hazırlıkları Haluk Ulusoy Tesisleri'nde devam ederken, yönetim transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Denizlispor'da geçen sezon forma giyen sol kanat oyuncusu Ahmet Burak Solakel, transfer taksitlerini alamadığı için TFF'ye başvurmuştu.

Sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden Ahmet Burak Solakel, Mehmet Özsoy başkanlığındaki yeni yönetimle görüştükten sonra takımda kalma kararı verdi ve 2 yıllık anlaşmaya vardı. Ahmet Burak Solakel'in yanı sıra 2005-2006 sezonunda yeşil-siyahlı formayı giyen defans oyuncusu Ahmet Çağıran da yuvaya döndü.

Tecrübeli oyuncuyla da 2 yıllık anlaşmaya vardığı öğrenilirken, Denizlispor Kulüp Başkanı Mehmet Özsoy, bir kaleci, sağ kanat, ve forvete takviye yapmayı planladıklarını söyledi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun vereceği rapor doğrultusunda da transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Özsoy, "Bu ayın sonuna kadar çalışmalarımızı kendi tesislerimizde yapmayı planlıyoruz. Teknik heyet bu süre içinde takım kadrosunu 26'ya indirecek. Eksikliklerimizi de tamamladıktan sonra ikinci etap kampa gideceğiz" dedi.

Denizlispor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ise, eksik mevkilere yapılan transferlerden memnun olduğunu belirterek, güçlü bir kadro kurarak ligde hedeflerine ulaşmak istediklerini söyledi.

Ahmet Burak Solakel ve Ahmet Çağıran'ın önümüzdeki günlerde resmi mukaveleye imza atacakları belirtildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER