SÜPER LİG

Deniz Kadah Çaykur Rizespor'da

Ara transferde 7 ismi renklerine bağlayan Yeşil-Mavililer, son takviyeyi forvete yaptı, Deniz Kadah'ı kadrosuna kattı.

Deniz Kadah Çaykur Rizespor'da
Devre arasında kadrosunu büyük ölçüde yenileyen Çaykur Rizespor'un, Gençlerbirliği'ne boyun eğerek lige başlaması taraftarı üzmüştü. Tam 7 transfer yapan Karadeniz ekibi, eksik görülen mevkiilere takviye yapmaya devam ediyor.

Yeşil-Mavililer, uzun süredir gündeminde olan Deniz Kadah transferinde mutlu sona ulaştı. Hannover 96'nın gitmesine onay verdiği 27 yaşındaki oyuncu Çaykur Rizespor'un teklifini kabul etti. Aslen Şanlıurfalı olan Deniz Kadah, sezon sonuna kadar Rize forması giyecek. Satın alma opsiyonu da Yeşil-Mavili takımda olacak. Bu yıl Bundesliga'da yalnızca 3 maça çıkan tecrübeli forvet, rezerv ligde ise 13 maçta forma giydi, 12 gol sevinci yaşadı. Bugün Rize'ye gelmesi beklenen Deniz Kadah sağlık kontrolünden geçtikten sonra takıma katılacak.

Alanzinho'ya yer açılıyor!

Bu arada Çaykur Rizespor'da daha önce gündeme gelen Alanzinho'yla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Trabzonspor'la sözleşmesi feshedildikten sonra birçok Anadolu takımının peşine düştüğü Brezilyalı oyuncunun gönlünün Çaykur Rizespor'dan yana olduğu öğrenildi. Elazığspor'un 1.3 milyon Euro'luk teklifini oyalayan Alanzinho'nun, menaceri aracılığıyla Rize'ye mesaj yolladığı bildirildi. Elinde 10 yabancısı olan Çaykur Rizespor'un da dün Depetris'i takımdan göndermek için düğmeye basması taraftarı heyecanlandırdı. Sambacı'nın mevkiine 3 yeni transfer yapan Rıza Çalımbay'ın bu transferde nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

Çalımbay: Kader haftası

Yeşil-Mavililer'in teknik direktörü Rıza Çalımbay, dün takımın yıldız ismi Engin Baytar'la birlikte kulübün gidişatını değerlendirdi. Trabzonspor maçının bütün sıkıntılardan kurtulacakları bir maç olacağını ileri süren Çalımbay, "Bizim için kader haftası. Bu maçı dört gözle bekliyoruz. Üstümüzdeki yükü atmak istiyoruz. Bunun için herkese görev düşüyor. Ben futbolcularımın bunu yapacaklarına inanıyorum ve onlara güveniyorum" diye konuştu. Engin Baytar ise, "Bizim için Gençlerbirliği maçı geride kaldı ve Trabzonspor maçına odaklandık. Sahamızda galip gelerek önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER