DİĞER HABERLER

Demirören'in aracı <font color='#FF0000'>polise takıldı!</font>

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in sivil aracı, üzerine takılan çakar nedeniyle trafik polisleri tarafından durduruldu.

Demirören'in aracı <font color='#FF0000'>polise takıldı!</font>
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, genelgenin ardından denetimlerini sıklaştırdı.

Ünlü isimlerin de usulsüz kullandığı "çakar lambalarla" ilgili polis ceza yağdırırken Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'de denetimlere takıldı. Demirören'i taşıyan minibüsün şoförüne ceza yazılırken, minibüsün ön panelinde yer alan düzenekte çıkartıldı.

Trafik polislerinin rutin kontrolleri sırasında yaşanan olayda, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e ait olan aracın önüne taktırılan çakar polislerin gözünden kaçmadı.

POLİSLERE ÖDÜL VERİLECEK
Genelgede, yasa ve yönetmeliğe aykırı davranarak usulsüz cihaz kullananlara yönelik karayollarında yapılan denetimlerde yasal işlemlerin "kararlılıkla" yapılması, para cezası yazılması ve cihazların araçlardan söktürülmesi istendi. Ayrıca, yetkisiz olarak ışıklı ve sesli uyarı işareti bulundurduğu ve kullandığı anlaşılan araçların tespit edilerek ilgili kurumlara yazıyla bildirilmesi de istendi. Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar'ın imzasıyla gönderilen benzer bir yazıda "Araç sahibi ve sürücüsü hakkında gerekli yasal işlemleri yapan personelin ödüllendirileceği" belirtildi.

Konuyla ilgili haber yapan Kanal D'nin haber müdürü Mehmet Ali Birand'ın olaya yaptığı yorum ise hayli ilginç oldu.

İŞTE DEMİRÖREN'İN ARACININ POLİSE YAKALANDIĞI GÖRÜNTÜLER
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER