SÜPER LİG

Demirören için nasıl <font color='#FF0000'>yol izlenecek?</font>

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Yıldırım Demirören'in ibra edilmemesini değerlendirdi..

Demirören için nasıl <font color='#FF0000'>yol izlenecek?</font>
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 2012 Yılı Olağan İdari ve Mali Kongresi'nin siyah-beyazlı camiaya yakışır şekilde geçtiğini söyledi, Yıldırım Demirören'in ibra edilmemesini değerlendirdi.
 
BJK Akatlar Spor ve Kongre Kompleksi'nde gerçekleştirilen kongrenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fikret Orman, ''Gayet hür bir şekilde, herkesin kendi fikrini söylediği, bizim de dinleyerek bazı konularda haklı, bazı konularda haksız eleştirileri değerlendirmeye aldığımız bir kongre oldu. Beşiktaş'a yakışan bir şekilde, kavgasız ve gürültüsüz bir kongre geçirdik'' diye konuştu. 

Eski Beşiktaş Kulübü Başkanı ve mevcut Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in, başkanlık döneminin 1 Ocak 2012-27 Şubat 2012 bölümünün idari ve mali açıdan ibra edilmemesi konusuna değinen Orman, sürecin nasıl işleyeceğini kararlaştırmadıklarını vurgulayarak, ''Yıldırım Demirören'in ibra edilmemesi konusunda bizim açımızdan nasıl bir süreç işleyeceğine karar vermedik. Önümüzdeki süreci gördükten sonra değerlendireceğiz. Sayın Demirören, Beşiktaş'la helalleşmek istedi ancak bu yarım kaldı. Geçtiğimiz mali genel kurulda sayın başkanın dile getirdiği (kendisine olan borcu şartlı hibe etme) konuyu kongre üyeleri bağışlama olarak algıladı. Bence bugünkü tepki de algıladıklarının zıttı olduğu için gerçekleşmiştir'' şeklinde konuştu. 

Fikret Orman, masör Necati Yücel'in futbolculara yönelik kontrol çalışmasının medyaya yansımalarıyla ilgili olarak, konunun farklı yerlere çekildiğini savunarak, ''Necati Bey, bizim sevdiğimiz ve Beşiktaş'a uzun yıllar hizmet etmiş birisidir. Kendisi bu konularda bilgi sahibi olduğunu ve Beşiktaş'a faydasının olması anlamında oyuncuları kontrol etmek istediğini söyledi. Ben de 'Oyuncularımızı bir incele' dedim ve kendisi bize bir rapor hazırladı. Aynı şekilde 4 futbolcumuz yurt dışında uzman bir doktora gösterildi. Ancak bu olay kamuoyunda çarpıtıldı ve Fikret Orman-Tamer Kıran krizine dönüştü'' ifadelerini kullandı. 

Öte yandan, BJK İnönü Stadı'nın yıkılması ve yeni stat inşaatının başlaması sonrası maçların nerede oynanacağı konusuyla ilgili yöneltilen sorular üzerine başkan Orman, bu konunun henüz belli olmadığını ve henüz herhangi bir stat için görüşmede bulunmadıklarını sözlerine ekledi. 

Bu arada, sona eren kongreye bin 506 üyenin katıldığı bildirildi.  
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER