VOLEYBOL

Demir yumruk kadroyu değerlendirdi

(A) Milli Bayan Voleybol Takımı'nın demir yumruk lakaplı oyuncusu Neslihan Darnel, Milli takım kadrosunu değerlendirdi.

Demir yumruk kadroyu değerlendirdi

(A) Milli Bayan Voleybol Takımı'nın ''demir yumruk'' lakaplı oyuncusu Neslihan Darnel, Avrupa Ligi'nde 6 ayaktan oluşan elemelerin çok çabuk geçtiğini belirterek, ''Kadromuz çok geniş olduğu için finallere nasıl geldiğimizi anlamadık bile'' dedi.Milli takım antrenörü Alessandro Chiappini'nin kadroyu çok geniş tuttuğunu ve oyuncuları bol bol rotasyon yaparak kullandığını dile getiren Darnel, ''Bazı oyuncular sadece 2-3 haftadır ligde yer alıyor. Bu çok büyük avantaj oldu. Hem genç arkadaşlar forma şansı buldu, kendini geliştirdi hem de biz play-off'ların ardından dinlenme şansı bulabildik'' diye konuştu.

Rotasyon sayesinde herkesin performansının net bir şekilde görüldüğünü ifade eden Darnel, şöyle devam etti:

''Bu nedenle finallere en iyi kadroyla çıkacağımızı düşünüyorum. Bu sistem sayesinde bir çok yeni oyuncu milli takıma kazandırılmış oldu. İnanıyorum ki hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve şampiyonluk elde edeceğiz.''

Darnel, finallerde İsrail'in de yer almasıyla ilgili olarak, ''Bizler sporcuyuz, İsrail ya da başkası kim gelirse gelsin sahaya çıkar ve oyunumuzu oynarız'' dedi.

Milli takımın başarılı liberosu Nihan Yeldan ise elemelerde Yunanistan ve İspanya ile yaptıkları maçları iyi değerlendirdiklerini söyledi. Eleme maçlarının kendileri açısından çok iyi geçtiğini kaydeden Yeldan, ''Geçen sefer kıl payı kaçırdık, bu kez şampiyon olacağız. Geçen sefer de yarı finalde Bulgaristan, finalde ise Sırbistan ile oynamıştık. Bu sefer işi şansa bırakmayacağız'' diye konuştu.

Yeldan ayrıca, spor ile siyasetin birbirine yakışmayan iki olgu olduğunu ve karşılarına kim gelirse gelsin oynayacaklarını ifade etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER