DİĞER HABERLER

David Haye'ye KKTC şortunu giydirmediler

Wba dünya ağır sıklet boks şampiyonluğu unvan maçında rus devi nikolai valuev dün çıktığı ingiliz boksör david haye karşısında unvanını koruyamadı ve unvanı ingiliz boksöre kaptırdı.

David Haye'ye KKTC şortunu giydirmediler - Sayfa 1

WBA Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonluğu unvan maçında Rus devi Nikolai Valuev dün çıktığı İngiliz boksör David Haye karşısında unvanını koruyamadı ve unvanı İngiliz boksöre kaptırdı.

David Haye'ye KKTC şortunu giydirmediler - Sayfa 2

Dünya WBA Ağır Sıklet Boks Şampiyonluğu unvan maçında dün akşam Almanya'nın Nuremberg kentinde yapılan müsabakada, David Haye 12 raund üzerinden yapılan karşılaşma sonunda 116-112 sayı ile 2.13 metre boyundaki Rus boksör Nikolai Valuev'i yenerek unvanın yeni sahibi oldu.

David Haye'ye KKTC şortunu giydirmediler - Sayfa 3

36 yaşındaki Rus boksör Valuev, kariyerinde çıktığı 52 karşılaşmadan 34'ü nakavt olmak üzere 50'sini kazanıp, 1 maçı beraberlikle, 1 maçını ise kaybetmiş olarak ringe çıkarken, 29 yaşındaki Haye ise toplam 23 maçın 21'ini nakavt olmak üzere 22'sini kazanıp, 1 maçını da kaybetmiş olarak çıktı.

David Haye'ye KKTC şortunu giydirmediler - Sayfa 4

İngiliz vatandaşı olmasına rağmen şortunda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) bayrağı taşıyan yeni şampiyon David Haye, son 3 yıldır antrenmanlarını Girne'de sürdürüyor.