Daum'un transfer hedefleri belli
Bursaspor yönetimi ön libero mevkii için geçtiğimiz yıl yeşil beyazlı ekipte kiralık oynayan Edu ile temasa geçti.
SEMİH VE COLİN KAZIM GÜNDEMDE
Eski çalıştırıcı Hikmet Karaman'ın veto ettiği Semih Şentürk transferi de yeniden hız kazandı. Yönetimin Semih için yeniden görüşmelere başlayacağı ifade edildi. Semih'te pürüz çıkması halinde Eren Derdiyok ile yeniden temasa geçileceği belirtildi.
Yeni sezon öncesi orta sahanın sağına da bir takviye yapmayı planlayan ve Gençlerbirliği'nden Hurşut Meriç'i Çaykur Rizespor'a kaptıran, Galatasaray'dan Aydın Yılmaz'la da bir türlü anlaşmaya varamayan Bursaspor, bu bölge için Galatasaray'ın kadroda düşünmediği Colin Kazım'ı gündemine aldı.
SAVUNMAYA KESİMAL
Öte yandan yeşil beyazlılar savunmada yaşanan sıkıntıyı Fenerbahçeli Serdar Kesimal ile çözmek istiyor. 24 yaşındaki defans oyuncusuna Daum'un da onay verdiği, yönetimin Serdar için Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı ve transferi kısa sürede bitirmeyi hedefledikleri belirtildi.