AVRUPA LİGİ

Daum'un takımından tarihi zafer

Teknik direktörlüğünü Cristoph Daum'un yaptığı Club Brugge ile Sloven temsilcisi Maribor arasındaki karşılaşma tam bir gol düellosuna sahne oldu.

Daum'un takımından tarihi zafer
UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Maribor'a konuk olan Club Brugge, 74. dakikasına 3-0 yenik durumda girdiği maçı 4-3 kazanarak tarihi bir galibiyete imza attı
  
Deneme
 
Grupta 5. maçlara 7 puanlı giren üç takımdan biri olan Brugge, 3-0 geriye düştüğü maçta muhteşem bir geri dönüş yaparak rakibini 4-3 mağlup etti ve son maçlar öncesinde iddiasını sürdürdü.

 
Maça hızlı başlayan Maribor, 11. dakikada Volas'la öne geçerken, 51. dakikada Donk'un kendi kalesine attığı gol farkı 2'ye çıkardı. 64. dakikada bir kez daha sahne alan Volas, farkı üçe çıkartırken Sloven taraftarlar galibiyet sevincine başladı.

Ancak 3. golden sonra Belçika ekibi kendine geldi. Brugge 74 ve 77. dakikada Dirar'ın golleriyle farkı 1'e indirirken, 82. Akpala skora dengeyi getirdi. Sadece 8 dakikada kalesinde 3 gol gören Maribor, 90. dakikada 2. golü kendi kalesine atan Donk'un golüne engel olamadı ve Brugge 3-0 geriye düştüğü maçtan 4-3'lük galibiyet ile ayrıldı.

Brugge bu mucizevi galibiyetin ardından puanını 10'a çıkartırken, Maribor 1 puanda kaldı ve Sloven ekibinin gruptan çıkma şansı sona erdi. Brugge son maçında bir başka 10 puanlı takım Braga'yı konuk ederken, Maribor İngiltere deplasmanında 7 puanlı Birmingham City ile karşılaşacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER