SPOR MEDYASI

D-Smart'ta UEFA maçları heyecanı

Yarı final yolundaki ilk maçlar, HD (Yüksek Çözünürlüklü) ve 3D (üç boyutlu) olarak önümüzdeki hafta D-Smart Spor Kanallarında ekrana geliyor!

D-Smart'ta UEFA maçları heyecanı

Geçtiğimiz hafta oynanan maçlarla belli olan yarı finalistler, 26 – 27 – 28 Nisan'da UEFA Avrupa Ligi'nin yarı final mücadelesinde ilk kez karşılaşacak.

 
Dünya Futbolu'nun önemli yıldızlarını bir araya getiren, önemli karşılaşmaları futbol severlerle buluşturan D-Smart, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde dünya futboluna yön veren takımların mücadelelerini izleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor.

İlk karşılaşma, 26 Nisan Salı günü, SD ve HD yayın ile sadece D-Smart'da! D-Smart 42. Kanal Euro Futbol ve HD olarak ise D-Smart 120. Kanal'da, Şampiyonlar Ligi'nin sürpriz takımı olan Alman Schalke ile efsane Manchester United arasında 21.45'de ekrana gelecek.

27 Nisan Çarşamba günü, 21.45'te Real Madrid – Barcelona arasında oynanacak yarı final maçı da D-Smart 112. Kanal'dan HD kalitesiyle, 120. Kanal'dan ise 3D (üç boyutlu) olarak da yayınlanacak. Bu maçta sahaya çıkacak Ronaldo, Messi ve Puyol gibi yıldız futbolcuların kritik mücadeleleri ve kaçırılmayacak golleri de muhteşem görsellikte olarak ekrana gelecek.
28 Nisan Perşembe akşamı oynanacak UEFA Avrupa Ligi Maçları 22:05'te; D-Smart 42. Kanal Euro Futbol, HD olarak ise D-Smart 120. kanaldan ekrana gelecek.

D-Smart ekranlarından yayınlanacak bu dev karşılaşmalar, yüksek kalitedeki görselliğiyle, futbolseverleri adeta stadyuma taşıyacak. Gerçek HD (Yüksek Çözünürlük) ve 3D (Üç Boyutlu) görüntü kalitesiyle futbol yayıncılığında da fark yaratmaya hazırlanan D-Smart, önümüzdeki hafta oynanacak bu maçlarla, haftaya damgasını vuracak.

İşte Haftanın Buluşmaları:

UEFA Şampiyonlar Ligi
26 Nisan Salı
21.45 Schalke 04 – Manchester United
D-Smart 42. Kanal Euro Futbol
HD yayını D-Smart 120. Kanal

*İlk buluşma Almanya'da. Şampiyonlar liginin sürpriz takımı dev ekip finallerin temsilcisi efsane Manchester United önünde sürpriz arayacak...

27 Nisan Çarşamba
21.45 Real Madrid – Barcelona
HD yayın D-Smart 112. Kanal
3D Yayın : D-Smart 120. Kanal

*Bu maçı sadece izlemeyecek görüntüleriyle sahaya girecek Ronaldo- Messi ile koşacak Puyol'a çalım atmaya çalışacak ve Valdez'in kalesi de gol arayan Di Maria olacaksınız. 3D farkıyla maçı doyasıya yaşayacak dünyanın en pahalı iki takımının final düellosuna ortak olacaksınız...

UEFA Avrupa Ligi Maçları

28 Nisan Perşembe
22.05 Braga – Benfica D-Smart 42. Kanal Euro Futbol

*Saviola, Aimar ve Salvio muhteşem işler yapıyor Benfica harikalar yaratıyor. Ve attığı goller ile tura daha yakın gözüküyor.

22.05 Porto – Villarreal HD yayın D-Smart 120. Kanal *İspanyollar farklı galibiyet ile hedefe yürüdüler şimdi finali düşlüyorlar. Porto yine final yine kupa diyor evinde Dragao stadında kükremek istiyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER