FUTBOL

Cüneyt Çakır'ın bu kararı İngilizler'i çıldırttı!

Borussia Dortmund'un, Tottenham'ı yendiği karşılaşmayı yöneten Cüneyt Çakır'ın verdiği bir karar her iki takımın taraftarlarından büyük tepki gördü.

Cüneyt Çakır'ın bu kararı İngilizler'i çıldırttı!

UEFA Avrupa Ligi'de dün akşam Borussia Dortmund'un, sahasında Tottenham'ı 3-0 yendiği karşılaşmayı yöneten Cüneyt Çakır'ın verdiği bir karar her iki takımın taraftarlarından büyük tepki gördü.

NANI'Yİ HATIRLATTILAR

2013 yılında Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Manchester United-Real Madrid maçında Nani'ye kırmızı kart gösteren Çakır, Tottenham-Dortmund maçında aynı faulü yapan Tom Carroll'a sarı kart vermekle yetindi.



Ceza alanı dışında rakibine kontrolsüzce bir tekme savuran Carroll'un bu hareketine sarı kart gösteren Çakır daha önce hemen hemen aynı hamle de bulunan Nani'ye ise doğrudan kırmızı kart vermişti.

ÇOK SERT ELEŞTİRİLER YAPILDI

Cüneyt Çakır'ın bu kararının ardından sosyal medyada özellikle Manchester United taraftarlarından büyük tepki geldi. Arsenal-Barcelona maçını da yöneden ve yine İngilizlerden tepki çeken Cüneyt Çakır hakkında Twitter'dan da sert yorumlar yapıldı. Yorumların birinde kullanılan, "Tom Caroll'ın tekmesine sevgilerle... Nani'yi atan hakemle bu adam aynı kişi!" ifadesi büyük dikkat çekti.

Yorumlar
TREND HABERLER